Battle Axe incarcator G36 Hicap 430bb.

In stoc furnizor
SKU
A2985
67,00 RON
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 200 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

Incarcator Hicap destinat AEG'urilor bazate pe platforma G36. Este construit din ABS iar internele sunt construite din plastic.

Descriere

Incarcator de airsoft Hi Cap destinat platformelor G36 standard T.M. Acest incarcator de airsoft are o capacitate de 430 de bile de 6mm. Principiul de functionare este bazat pe comprimarea unui arc intern in momentul alimentarii cu bile. Este construit din ABS iar interiorul este din plastic de calitate.

Operare

Alimentarea incarcatorului de airsoft se realizeaza cu ajutorul alimentatorului cu bile (BB loader). Alimentarea are loc prin acelas orificiu folosit si pentru evacuarea bilelor.

Pentru buna functionare nu se depoziteaza bile in incarcator pe termen lung. Pentru evacuare, se orienteaza gura incarcatorului spre un spatiu de recuperare a bilelor si se actioneaza butonul aflat in vecinatatea gurii de evacuare a bilelor.

Atentie! Nu turnati ulei siliconic in interior. Acest proces de ungere este gresit si pericliteaza acuratetea bilelor, murdarind cu ulei siliconic guma de HopUp.

Specificatii
ProducatorBattleAxe
Materiale folositeABS
Capacitate incarcator 2430 bile
Tip incarcatorHi Cap
Item ReturnsThis item can be returned
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBattle Axe incarcator G36 Hicap 430bb.
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Nu sunt intrebari
Please, mind that only logged in users can submit questions
Back to Top
Produse asociate