nrg blog

speedball

Speedball vs Milsim Airsoft

La scurt timp dupa aparitia minunatului sport numit airsoft, stilurile de joc au fost impartite in cateva mari categorii. In mare parte, aceste stiluri de joc sunt Milsim si Speedball sau Speedsoft. In continuare voi incerca sa explic asa cum stiu eu mai bine ce reprezinta fiecare si cum ar trebui abordat fiecare stil de joc.

12 noiembrie 2020
sfaturi incepatori

Recomandari pentru primul tau joc de airsoft

In acest post as vrea sa ating un subiect destul de comun in randul incepatorilor si anume situatia in care “ai auzit de acest sport numit airsoft si vrei sa te apuci si tu de el pentru ca pare interesant”. Atentie, aici nu vorbim pentru persoanele care au avut sub orice fel de forma contact cu airsoft-ul.

12 noiembrie 2020
upgrade

Upgrade sau alta replica ?

Una dintre cele mai enigmatice intrebari ale jucatorilor de airsoft, atat “batrani” cat si “tineri” este “Oare sa imi cumpar o replica noua sau sa imi fac un upgrade la cea existenta ?

12 noiembrie 2020
dmr

DMR sau Designated Marksman Rifle

DMR sau in traducere Designated Marksman Rifle este o clasa in viata reala menita sa umple golul dintre Infanterist si Lunetist. Astfel, acest rol presupune o pusca cu o raza de actiune mai mare decat a infanteristului si evident mai mica decat a lunetistului. In airsoft, in principiu nu ar trebui sa difere cu nimic. Sa vedem in continuare daca difera sau nu.

12 noiembrie 2020
teava prometeus

O teava va rog… de precizie

Majoritatea jucariilor de airsoft, spre deosebire de armele reale, nu au o teava prin care trece proiectilul si atat; ci au o teava externa prin care mai trece o teava de diametru mai redus, numita evident teava interna.

12 noiembrie 2020
soldat iarna

Iarna nu’i ca vara

In urmatorul material as dori sa vorbesc putin despre ce se intampla cu jucariile noastre dragi pe terenul de airsoft, atunci cand temperatura mediului ambiant scade, adica atunci cand vine iarna.

12 noiembrie 2020
kjw mk1

Pistol Airsoft KJW MK1 Review

Pistolul MK1 oferit de KJW copiaza in esenta un pistol de tir sportiv. Este fabricat in intregime din plastic si modul sau de functionare este cat se poate de simplu. Restul caracteristicilor ce fac acest pistol cu adevarat interesant le veti putea citi pe larg in acest review.

12 noiembrie 2020
shotgun

AGM Shotgun Manual Scurt 003 Review

Va prezentam shotgun-ul oferit de AGM, mai exact modelul 003. Acest model este unul dintre cele mai cautate modele de shotgunuri manuale de pe piata in secunda asta. Va invitam sa ramaneti alaturi de noi sa vedem ce stie sa faca aceasta jucarie.

12 noiembrie 2020
rof

Cadenta, Rate of Fire, Putere de Foc

In acest post vreau sa ating un subiect destul de controversat in lumea airsoft-ului si anume cadenta de tir. Astfel, vom intelege putin mai bine daca trebuie sau nu ca aceasta specificatie sa fie luata in considerare si in primul rand cum.

11 noiembrie 2020
bocanci miltec

Review bocanci Mil-Tec cu fermoar

Va prezentam bocancii cu fermoar, oferiti de Mil-Tec. Ei se numesc Boot with Zipper and Thinsulete. Probabil ca nu stau foarte bine la capitolul inspiratie, dar in orice caz sunt niste bocanci militari, caldurosi, ce merita atentia noastra. Sa intram in detalii...

18 decembrie 2018
Back to Top