Despre Companie

About Image
Bine ati venit la nrg.ro

Bine ai venit ! Noi suntem Nrg® si suntem incantati ca ai ales sa vizitezi magazinul nostru.

Activam in domeniu incepand cu anul 2013 si reprezentam o ramura a grupului nemesis®, nascuta din pasiunea pentru acest sport. Airsoft-ul reuseste sa captiveze interesul tuturor pasionatilor de armata,  pasionatilor de echipament militar, celor cu spirit competitiv sau poate celor ce isi doresc pur si simplu o deconectarea din cotidian. Oricare ar fi motivle, acest sport are o "aroma" aparte, greu de confundat ce reuseste sa se inradacineze in adancul tuturor.

Nrg are ca scop definirea unui suport stabil si fiabil pentru toti camarazii pasionati de airsoft de pretudindeni prin asigurarea unei game de servicii de calitate superioara dar si prin asigurarea unei game de produse atent selectionate si testate, pentru toate categoriile de clienti. Punem accent pe comunicarea cu clientii nostri, oferindu-le un feedback complet despre produsele comercializate de noi. Baza noastra de cunostinte din acest domeniu este pusa la dispozitia clientilor nostri, ca ei sa se poate bucura alaturi de noi de acesta minunata activitate numita airsoft.

Ne straduim in permanenta sa tinem pasul cu tot ce este nou si interesant, punand la dispozitia tuturor ultimele solutiile pe care noi le gasim optime pentru a rezulta o experienta interesanta si captivanta pentru toti cei ce indragesc, sub o forma sau alta, activitatea airsoftistica.

Acum ca stii ce reprezentam noi, te invitam sa vizitezi in continuare magazinul nostru virtual si sa ne pui la incercare cunostintele. Cine stie, poate chiar sa ne vedem pe teren...

Valorile Companiei
Ne administram activitatea avand in prin plan clientul. Ne straduim zilnic sa facem alegeri care sa aduca clientilor nostri avantaje.
Transparenta are radacini adanci in cadrul organizatiei noastre si ne ajuta sa ne mentinem drumul progresand zi de zi.
Ne antrenam zilnic impreuna cu echipa noastra sa fim din ce in ce mai profesionali, si sa dezvoltam produse care sa livreze rezultatele asteptate.
Ne preocupam atat de securitatea tranzactiilor noastre cat si de securitatea achizitiilor clientilor.
Zilnic incercam sa ne imbunatatim, sa cream si sa facem o diferenta.
Back to Top