Distributie

Incepand cu anul 2018, Nrg isi largeste aria de preocupari in domeniul comercializarii si plasarii produselor destinate airsoft-ului, prin activarea unui nou segment de vanzare: Brand-to-Brand.
Nrg pune la dispozitia Brandurilor partenere discounturi cantitative si conditii preferentiale in functie de volumul de vanzari general in luna anterioara.
Specialistii nostri lucreaza cot la cot cu brandurile partenere pentru a gasi cele mai bune solutii pentru achizitionarea produselor, asigurarea serviciilor de garantie si post garantie, service si tunning pentru replicile de airsoft. 

Asta este tot ?

Nu, pentru ca intelegem nevoile partenerilor nostri si pentru ca ne dorim ca impreuna sa prosperam reciproc, incercam sa completam oferta.
Oferim materiale promotionale, acces la fotografiile de produs (produse in totalitate de Nrg), si punem la dispozitie toate mediile virtuale pentru a va ajuta sa va promovati Brand-ul (Pagina de Facebook - 24 000 de like-uri, grupul de facebook, pagina de youtube 3500 subscriberi)

In concluzie daca deveniti partenerul nostru:

- Veti beneficia de discounturi bazate pe volumul comandat.
- Access la baza de date de materiale fotografice a produselor.
- Consultanta pentru achizitii cumulative.
- Termene de garantie si de retur adaptate nevoilor unui revanzator.
- Procesarea comenzilor prioritizata prin reprezentantii Brand2Brand.
- Suport tehnic si service.
- Posibilitatea de a va putea promova magazinul prin intermediul mediilor virtuale Nrg
- Stoc de marfa real cu expediere in aceeasi zi. 
- Posibilitatea de a alege modalitatea de transport.

Impreuna putem face experienta airsoftistica a clientilor nostri mai placuta!

Pentru a afla mai multe informatii sau pentru a va inscrie in programul nostru de distributie e-mail: salut[at]Nrg.ro sau tel. dedicat b2b (+4) 0740.109.774. 

Back to Top