Reprezinti un Club sau o Organizatie ?

Salut ! Noi suntem Nrg si dabea asteptam sa ne cunoastem. Noi suntem un magazin de profil cu o oarecare experienta si am invatat ca impreuna putem duce jocul de airsoft la un nivel si mai inalt.

Ce putem noi face pentru Organizatia ta ?

- Iti oferim discounturi la produsele noastre in functie de volumul cumparat in luna precedenta.
- Iti oferim posibilitatea de a-ti creste valoare discounturilor in functie de perfomantele tale.
- Suntem alaturi de tine cand organizezi evenimente nationale sau locale, cu logistica, promovare, premii sau sponsorizari.
- Oferim discounturi pentru Squadurile din interiorul organizatiei tale pentru a le sprijini sa isi cumpere uniforme sau echipament la fel.
- Te promovam si indrumam noii practicanti de airsoft spre organizatia ta in functie de aria geografica in care te afli.
- Iti punem la dispozitie toate mediile nostre virtuale pentru a crea continut interesant pentru pasionatii de airsoft (website, facebook pagina + grup, canalul de youtube)
- Lucram impreuna cu tine si cu producatori de renume din industrie pentru a gasi cea mai buna varianta pentru nevoile organizatiei tale.
- Ne mandrim cu tine de fiecare data cand avem ocazia.
- Te invitam la evenimentele organizate de alti parteneri
- Iti punem la dispozitie toate contactele si cunostintele nostre in domeniu ca tu sa ai de castigat.

Pentru a afla mai multe informatii sau pentru a va inscrie in programul nostru de distributie e-mail: salut[at]Nrg.ro sau tel. dedicat b2b (+4) 0740.109.774.

Back to Top