King Arms incarcator M4/M16 mid cap

în stoc
SKU
A0062
35,00  Lei
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 150 lei si ai Transport Gratuit! Detalii
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

Incarcator tip mid cap marca King Arms. Acest incarcator are o capacitate de 120 bile de 6mm si este fabricat din plastic ABS rezistent. Utilizat corect acest incarcator este fiabil pe termen lung. Structura compacta a incarcatorului ofera o rezistenta foarte buna.

Descriere

Incarcator de airsoft tip Mid Cap fabricate de King Arms destinate platformelor M4/M16. Principiul de functionare este bazat pe comprimarea unui arc intern in momentul alimentarii cu bile. Incarcatoarele de airsoft sunt fabricate din palstic ABS. Structura din 2 parti lipite prin ultrasunete este robusta rezistand cu succes socurilor precum scaparea pe asfalt in urma incarcarii replicii de airsoft. Incarcatoarele de airsoft au o capacitate de 120 de bile de 6mm. In parte inferioara exista un sistem de acces la arcul intern al incarcatoarelor de airsoft pentru intretinere sau pentru desfundarea unui eventual blocaj.

Operare

Alimentarea incarcatorului de airsoft se realizeaza cu ajutorul alimentatorului cu bile (BB loader). Alimentarea are loc prin acelas orificiu folosit si pentru evacuarea bilelor.

Pentru buna functionare nu se depoziteaza bile in incarcator pe termen lung. Pentru evacuare, se orienteaza gura incarcatorului de airsoft spre un spatiu de recuperare a bilelor si se actioneaza butonul aflat in vecinatatea gurii de evacuare a bilelor.

Atentie! Nu turnati ulei siliconic in interior. Acest proces de ungere este gresit si pericliteaza acuratetea bilelor, murdarind cu ulei siliconic guma de HopUp.

Mai multe informații
BrandsKing Arms
Materiale folositeABS
Tip incarcatorMid Cap
Capacitate incarcator 2120 bile
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsKing Arms incarcator M4/M16 mid cap
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Nu sunt intrebari
Ai gasit ceea ce cautai?
Back to Top
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!