KWC MAC11 CO2

In stoc furnizor
SKU
A2608
349,00 RON
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 200 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

Daca ar trebui caracterizata aceasta replica pe scurt se poate spune "mica dar voinica". Este fabricata din plastic ABS dar toate comenzile si sistemele de legatura sunt din metal. Internele sunt fabricate din metal antifrictiune, deci uzura este minima.

Scurt istoric

Ingram M11A1 sau MAC-11 a fost si va fi unul dintre cele mai iconice SMG ale tuturor timpurilor. MAC-11 provine de la Military Armament Corporation Model 11, companie americana responsabila cu proiectarea si fabricarea acestei arme inca din anul 1972. M11 prezinta un design simplu si robust capabil sa reziste cu succes abuzurilor tehnologice pe care le poate intalni in timpul exploatarii. Ce inca de la inceputuri a starnit interesul spre aceasta platforma a fost cadenta uriasa pe care o pune la dispozitia utilziatorului. De aici totodata rezultand vestita problema de imprecizie. O mana neexperimentata poate goli intreg incarcator in putin peste 2 sec mai mult sau mai putin in toate directiile. Pentru exploatarea corecta a acestei arme este necesara disciplina si control al tragaciului.

Exteriorul replicii

Replica de fata este fabricata de KWC. Este realizata din plastic ABS si metal, reducandu-i semnificativ greutatea. Incarcatorul este realizat din metal iar partea externa a tevii este fabricata din metal si poate gazdui amortizorul specific M11 destinat replicilor de airsoft. In partea superioara exista parghia de armare ce poate fi rotita la 90' pentru a functiona pe post de piedica atunci cand replica este descarcata iar nozelul este in fata. Sistemul de ochire este rudimentar in schimb isi face treaba cu brio. Pentru extinderea patului sunt neceasre 2 actiuni, coborarea suportului prin frangerea lui laterala si apasarea butonului de dedesupt. Pentru eliberarea incarcatorului este necesara actionarea parghiei de sub maner. In fata tragaciului exista siguranta iar in partea stanga fata exista selectorul semi/auto ce se poate roti 360'.

Interiorul replicii

Mecanismele interne sunt realizate din metal rezistent la uzura. Sistemul de recul este de tip open bolt, permitand un raspuns al tragaciului foarte scurt si o inlocuire rapida a incarcatorului deasemenea si o cadenta uluitoare. Ca replica sa nu se defecteze este necesar sa respectati ordinea inlocuirii incarcatorului. In momentul in care bilele s-au terminat boltul va ramane fixat in buza incarcatorului. Prima data armati parghia de armare, extrageti incarcatorul golit, introduceti incarcatorul plin si gata. Nu este recomandat sa trageti incarcatorul imediat ce s-au terminat bilele. Utilizand green gaz, replica genereaza o putere de aproximativ 140-145 m/s utilizand bile de 0.20g.

Alimentare

Replica functioneaza cu CO2 si la temperaturi de peste 1'C poate actiona cu succes intreaga incarcatura. Se recomanda utilizarea bilelor de calitate superioara pentru performante optime si nu se recomanda reutilizarea bilelor sau utilizarea bilelor de slaba calitate.

Specificatii
Producator KWC
Tip gaz CO2 12g
Mod tragere Semi
Hop-Up Fix
Pachet Replica, Incarcator co2
Garantie Replica 6 luni
Viteza 140 - 145 m/s
Capacitate incarcator 26 Bile
Material corp Metal, ABS
Materiale folosite Metal, ABS
Propulsie CO2
Produse fara garantie Incarcator
Recul Fara recul
Item Returns This item can be returned
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsKWC MAC11 CO2
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Nu sunt intrebari
Please, mind that only logged in users can submit questions
Back to Top