Pachet nrg complet HPA pistol 1

In stoc furnizor
SKU
P6000
Preț special 2.000,00 RON Preț standard 2.125,00 RON
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 200 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

Va oferim un sistem complet potrivit luptelor in spatii restranse ce are la baza pistol WE Galaxy G Series dotat cu un adaptor hpa, regulator cu furtun, butelie 0.8cl si trei incarcatoare MP5. 

Prezentare 

Dorinta de performanta ne-a determinat sa gasim solutiile necesare pentru a oferii un sistem complet de replica ce poate performa excelent cand vine vorba de luptelor in spatii restranse si nu numai. Deoarece la baza avem replica de pistol, WE Galaxy G Series cu performante bune, avem foarte multe posibilitati de customizare in ceea ce priveste interiorul si exteriorul replicii. In pachet este un incarcator pe gaz si mai avem un adaptor HPA oferit de Novritsch ce este alimentat cu aer de un ansamblu de regulator cu furtun de la Novritsch si o butelie HPA de la Balystik iar furnizarea cu bile este oferita de 3 incarcatoare mid cap pentru MP5.

Descriere produse 

Pistol - We Galaxy G series - Exteriorul replicii - Manerul acestui pistol este bazat pe platforma G17/18 si este realizat din plastic ABS. Partea superioara este realizata dintr-o singura bucata de metal si are forma cilindrica. In extremitatea spate, exista parghia de armare iar in partea superioara un set de catari usor de folosit dar si o sina Picatinny pe care pot fi montate accesorii. In partea frontala, exista un filet de 14mm cu sens invers ascuns sub capacul de protectie iar in parte inferior-frontala exista mai exista o sina Picatinny pe care vor putea fi montate alte accesorii tacti-cool. Interiorul replicii - In esenta avem de-aface cu mecanisme asemanatoare platformei G17/18 dar daca se doreste un upgrade trebuiesc comparate cu mare atentie piesele. In partea superioara blocul nozelului este ingurul care realizeaza miscarea de blow-back si de aici si reculul scurt si precis. Camera de hopup permite reglajul nivelului de hop.

Incarcator gaz - We incarcator pistol G17 - incarcator de 24 bile ce functioneaza cu gaz. Pentru performante optime recomandam folosirea consumabilelor de calitate superioara. Folosirea consumabilelor de calitate indoielnica poate duce la avarierea pistolului.

Adaptor HPA - este un accesoriu inovator, conceput pentru a transforma pistolul intr-o arma alimentata cu aer comprimat (HPA). Compatibil cu incarcatoarele MP5 marca Novritsch. Cu acest adaptor, jucatorii pot beneficia de o sursa constanta de presiune pentru tragerea bilelor, eliminand necesitatea incarcarii manuale a gazului. Acest lucru confera o precizie si consistenta superioara in jocurile de airsoft. Adaptorul HPA Novritsch pentru Glock este usor de instalat si ajustat, oferind o solutie de upgrade eficienta pentru a maximiza performanta pistolului in jocurile de airsoft. Este compatibil cu pistolul SSP18 dar si cu platformele Glock18 marca WE si Tokyo Marui.

Regulator cu furtun - Acest ansamblu va ofera control total asupra puterii replicii dvs., garantand o precizie letala in teren. Regulatorul Novritsch este exemplul suprematiei tehnologice, construit cu precizie germana pentru performanta de varf. Furtunul sau flexibil face instalarea usoara, astfel incat veti fi rapid in actiune. Nu mai faceti compromisuri cu performanta dvs. in airsoft. Optati pentru Novritsch si dominati campul de lupta!

Butelie HPA

Aceasta butelie este realizata din aluminiu cu baza de otel si va oferi toata rigoarea asteptata de la un produs fiabil, eficient si sigur. Volumul acestei butelii este de 0,8 litri (48 ci) cu o presiune maxima de 3000 psi (200 bar).

Detalii tehnice :Butelie si regulator cu certificare Pi ;Presiune de operare: 200 BAR / 3000 PSI max;Presiune de iesire: 800 PSI;Mini manometru de 5000 PSI;Supapa de umplere cu filtru si capac de protectie ;Capac de protectie pentru iesire cu filet ASA

3 x Incarcator MP5 - Acest incarcator de airsoft are o capacitate de 95 de bile de 6mm. Principiul de functionare este bazat pe comprimarea unui arc intern in momentul alimentarii cu bile. Este construit din ABS iar interiorul este din plastic de calitate. Pe exteriorul sau exista tipare menite sa imbunatateasca manipularea si in partea de jos exista mag extractor, rebatabil.

Specificatii
Producatornrg
Item ReturnsThis item can be returned
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPachet nrg complet HPA pistol 1
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Nu sunt intrebari
Please, mind that only logged in users can submit questions
Back to Top