Extra Garantii
Returul produselor cumparate

Daca un produs achizitionat de la noi nu te multumeste pe deplin, acesta poate fi returnat gratuit in 30 de zile calendaristice de la momentul livrarii sau ridicarii acestuia.


Conditii pentru acordarea returului

  • Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, atat extern cat si intern.
  • Nu sunt acceptate pentru retur produsele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, lovituri, ciobituri, socuri mecanice sau asupra carora s-au efectuat interventii neautorizate.
  • Etichetele si ambalajele produsului nu trebuie sa fie deteriorate.
  • In pachet trebuie sa se regaseasca toate documentele cu care acesta a fost livrat, precum garantii, manuale sau altele.
  • Produsul trebuie sa fie insotit de toate accesoriile sau cadourile cu care acesta a fost livrat.

Modalitati de retur a produselor

Prin predare personala la sediul magazinului nostru pe bld. Mamaia nr. 20 in Constanta. Iti recomandam sa tii cont de programul de lucru al magaiznului fizic.

Prin curier rapid iti oferim transportul gratuit pentru retur, astfel nu trebuie sa iti faci griji pentru costuri suplimentare. Atentie totusi, transportul il asiguram noi doar prin Fan Courier sau GLS.

Expedierea unui retur este cat se poate de simpla. Dupa ce ne-ai informat despre retur, in urmatoarele 24-48 de ore se va stabili procedura de preluare a coletului de la adresa cu ajutorul unei firme de curierat partenere. Astfel, iti ramane doar de ambalat produsul.

Iti recomandam sa ambalezi cat mai bine produsul deoarece nu ne asumam raspunderea pentru produsele avariante din cauza transportului de retur.


Rambursarea banilor

Dupa returnarea produselor ai de ales din urmatoarele 2 optiuni:

  • Poti primi banii inapoi doar online, prin transfer bancar, intr-un cont indicat de tine, in maxim 14 zile calendaristice de la momentul anuntarii returului.
    Atentie, nu trimitem bani prin curier.
  • Poti sa iti cumperi sau sa compensezi un alt produs. Daca acel produsul este mai scump vei avea de achitat o diferenta de bani iar daca este mai ieftin noi iti returnam diferenta respectiva.
Back to Top