ACM incarcator electronic de mare capacitate M4

In stoc furnizor
SKU
A7053
Rating:
90 % of 100
299,00  Lei
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 150 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

Incarcator de foarte mare capacitate destinat platformelor de tip M4/M16 dar si altor platforme ce functioneaza cu astfel de incarcatoare. Ce este cu adevarat interesant la acest incarcator nu este capacitatea enorma de stocare a bilelor ci modul in care acestea sunt furnizate replicii. In interior exista un mecanism intern electro-mecanic ce face toate treaba. Prin simpla apasare a unui buton sau prin sunetul generat de catre replica, incarcatorul alimenteaza cu toate cele 2500 de bile. Este fabricat predominant din plastic ABS de calitate.

Descriere

Va prezentam visul oricarui "Happy Trigger". Un incarcator de airsoft fabricat de A&K destinat platformelor de tip M4 cu o capacitate de 2500 de bile de 6mm. Ce este cu adevarat interesant la acest incarcator de airsoft este posibilitatea de a goli tot incarcatorul prin simpla apasare a unui buton. Spre deosebire de incarcatoarele de airsoft hicap normale, acest incarcator de airsoft este prevazut cu un sistem automat cu functionare electrica ce poate sa alimenteze toata capacitatea incarcatorului in replica de airsoft.

Functionare

Acest incarcator de airsoft la baza are un mecanism asemanator incarcatoarelor de airsoft manuale hicap, exista un arc ce trebuie incordat iar atata timp cat este incordat el impinge bile pe canalul de alimentare. Diferenta intre un incarcator de airsoft normal hicap si acesta este ca tot mecanismul de incordare a arcului este automatizat cu ajutorul unei instalatii electro-mecanica. Pentru functionarea mecanismulului sunt necesari acumulatori. Din fericire incarcatorul este prevazut cu acumulatori ce pot fi usor reincarcati cu ajutorul incarcatorului inclus in pachet. Incarcatorul este fabricat in mare parte din plastic ABS de calitate.

Acest incarcator de airsoft este prevazut cu 3 moduri de functionare. Modul "SOUND" in care mecanismul de incarcare este actionat pentru o perioada scurta de timp la fiecare tragere a replicii de airsoft. Atentie la replicile de airsoft mai silentioase deoarece sunt sanse sa nu declanseze acest sistem. Modul "OFF" care poate fi utilizat impreuna cu butonul cu cablu ce se conecteaza cu ajutorul mufei Jack la incarcator, iar atata timp cat butonul este apasat, mecanismul se va declansa. Ultimul mod intitulat "AUTO" pur si simplu porneste mecanismul interior pana cand butonul va fi mutat in alta pozitie. Acest mod "AUTO" se poate utiliza atunci cand se doreste un tir prelungit.
Incarcatorul de airsoft se poate incarca cu bile prin orificiul superior, acoperit cu ajutorul unei clapete. (asemenea incarcatoarelor clasice hicap). In timpul alimentarii cu bile, trebuie actionat levierul cu miscare circulara pentru a permite inmagazinarea bilelor. Acest sistem permite un nivel sonor redus in momentul functionarii si alimentarea fiabila cu bile. Se recomanda bile de 6mm de calitate superioara.

Specificatii
Tip incarcator Electric Hi Cap
Producator ACM
Materiale folosite ABS
Capacitate incarcator 2 2500
Greutate (Kg) 0.750000
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsACM incarcator electronic de mare capacitate M4
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Nu sunt intrebari
Ai gasit ceea ce cautai?
Back to Top
Am gasit alte produse care ti-ar placea!