Service Airsoft
Salut ! Esti la nrg - Divizia Service Airsoft

Daca esti aici din dorinta de a imbunatati performantele replicii tale, ne bucuram ca ai ajuns unde trebuie.

Daca replica ta are o problema, pentru care ai venit aici, poti sta linistit. Reparam, modificam si imbunatatim replici de airsoft inca din anul 2013 si istoricul nostru spune ca o facem destul de bine.

In toti acesti ani de activitate am reusit sa efectuam cu succes peste 2000 de operatiuni si am reusit sa acumulam cunostinte tehnice de nepretuit in acest minunat domeniu dar nu in ultimul rand, sa cunoastem oameni minunati cu care impartim aceasta pasiune comuna.

Efectuam operatiuni de service la orice nivel de complexitate, de la cele mai simple pana la cele mai complicate. Facem asta datorita cunostintelor dobandite de-a lungul anilor, puse in practica in service-ul propriu, utilat si accesorizat cu toate sculele, uneltele si componentele necesare realizarii solicitarii tale, oricat de mare este provocarea pe care o presupune task-ul.

Prin experienta acumulata in toti acesti ani de activitate, am efectuat cu succes peste 2000 de operatiuni si am reusit deopotriva sa acumulam cunostinte tehnice valoroase in domeniul airsoft si sa cunoastem oameni minunati cu care impartasim aceasta pasiune comuna.

Pasii operatiunilor la nrg - Divizia Service Airsoft:
E primul pas, in care tu ne spui ce iti doresti iar noi iti confirmam de principiu ce si cum putem face pentru indeplinirea dorintelor tale.
Ne poti trimite replica prin curier, sau ne poti vizita la magazinul nostru fizic. Vom face atent receptia si iti vom confirma prompt daca replica a ajuns la noi asa cum ai descris-o in solicitare.
Demontam replica si ne asiguram ca ce am discutat initial se poate aplica punctual intocmai. Daca va fi cazul, vom reveni la tine cu alte sugestii si concluzii in vederea rezolvarii.
Pe scurt, facem ce am convenit impreuna ca vom face. Si daca cumva apare ceva neprevazut, te vom tine la curent, atat telefonic cat si in scris. La final, vei avea un raport complet cu ce s-a realizat.
Operatiunile sunt gata si ai primit raportul aferent. Ramane ca replica sa ajunga la tine iar tu sa o pui la treaba. O trimitem catre tine prin curier sau dupa caz, o poti ridica de la magazinul nostru fizic.

 

Operatiuni De Service

 


 

Pachete Operatiuni De Service

 


Back to Top