Gaz Nimrod Standard Performance Green 500ml

în stoc
SKU
A0322
50,00 RON
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 200 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

Gaz special pentru airsoft marca Nimrod. Este un gaz potrivit o gama larga de replici de asalt si de pistoale. Nu se recomanda utilizarea lui in anotimpurile reci si cu replicile pentru airsoft fabricate din plastic sau care functioneaza cu gaz mai slab decat Green Gas.

Descriere

Nimrod Standard Performance Green este este un gaz performant folosit pe o gama larga de replici de asalt si de pistoale. Ofera o crestere a vitezei replicii cu pana la 6 m/s dar fara a face rabat la protejarea mecanismelor interne. Acest gaz contine o cantitate atent gandita de agent de ungere astfel incat sa creeze un echilibru intre fiabilitate si performanta. Structura moleculara a agentului de ungere permite o aderenta buna pe o gama larga de materiale astfel incat in permanenta va exista un strat subtire pe suprafete, asigurand o buna functionare chair si dupa o perioada indelungata de nefolosinta. Nu uitati sa agitati flaconul inainte de utilizare.

ATENTIE:

Produs extrem de inflamabil. A se folosi strict pentru airsoft. Acest flacon este sub presiune. A se proteja de razele soarelui si a nu se expune la temperaturi mai mari de 50'C. Nu perforati si nu aruncati in foc chiar si dupa terminare. Feriti de orice sursa de foc, scantei sau materiale incandescente. Folositi acesti gaz doar in spatii deschise sau in spatii bine ventilate. Feriti ochii si gura, nu inhalati acest gaz sub nici o forma. In caz contrar consultati de urgenta medicul.

Specificatii
Diametru 67 mm
Volum 500 ml
Inaltime 270 mm
Item Returns This item can be returned
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsGaz Nimrod Standard Performance Green 500ml
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Nu sunt intrebari
Please, mind that only logged in users can submit questions
Back to Top