APS Dragonfly Dark Earth CO2

în stoc
SKU
A0748
Preț special 550,00  Lei Preț standard 650,00  Lei
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda de peste 150 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit!

APS Dragonfly Dark Earth reprezinta o platforma cu functionare pe baza gaz si CO2 ce va putea fi exploatat atat vara cat si iarna. Este realizat din plastic cu mansonul din metal. Designul sau atrage privirile curiosilor dar doar cei care il folosesc vor sti cu adevarat ce stie sa faca.

Descriere

APS Dragonfly Dark Earth este un model oferit de APS pentru pasionatii replicilor custom. Platforma nu copiaza un pistol anume din lumea reala dar seama mult o anume platforma usor de recunoscut. In orice caz, utilitatea lui a fost adaptata de APS pentru a oferi utilizatorilor o experienta de calitate atunci cand il exploateaza pe teren.

Exteriorul replicii

Mansonul este fabricat din metal si este prevazut cu sectiuni aderente pentru o armare usoara. Catarile sunt fixe dar corect aliniate si ajutate de fibra optima pentru o mai buna colimare. In partea dreapta exista slide catch-ul si mag catch-ul. Partea inferioara este realizata din plastic ABS. In partea frontala exista o sina standard pe care vor putea fi montate accesorii tactice. Manerul este prevazut cu o textura aderenta pentru imbunatatirea manevrabilitatii. Replica este prevazuta cu siguranta iar aceasta este amplasata pe tragaciul replicii.

Interiorul replicii

Mecanismele interne sunt gandite pentru a putea utiliza atat green gas cat si CO2 ca sursa de propulsie. Partea de percutare si teava externa sunt fabricate din metal. Replica este prevazuta cu sistem de hopup reglabil, permitand o distanta de angajare superioara. Replica este capabila sa actioneze bile cu greutatea de 0.20g cu o viteza de 100-105 m/s.

Alimentare

Dupa cum am tot precizat. Replica de fata functioneaza atat cu gaz cat si cu CO2. In cazul de fata, replica este livrata cu incarcator pe CO2.  Recomandam utilizarea bilelor de calitate superioara cu greutatea de 0.25g si sa nu reutilizati bilele sau sa utilizati bile de calitate inferioara, deoarece replica se poate defecta.

Mai multe informații
Brands APS
Tip gaz CO2
Hop-Up Reglabil
Mod tragere Semi
Recul Cu recul
Pachet Replica, Incarcator 22 bile CO2
Produse fara garantie Incarcator 22 bile CO2
Material corp Metal / ABS
Viteza 100 - 105 m/s
Garantie Replica 6 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAPS Dragonfly Dark Earth CO2
Rating-ul dumneavoastră
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?
Back to Top
Produse asociate
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!