Cyma AK103 CM.031

în stoc
SKU
A6470
Rating:
90 % of 100
589,00  Lei
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda de peste 150 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit!

CM 0.31 este o replica destinata incepatorilor dar nu numai. Copiind AK-ul 103, aceasta jucarie Cyma foloseste predominant materialele sintetice usurand astfel greutatea.

Scurt istoric

Proiectat in anul 1994 iar la scurta vreme intrand pe piata, acest AK 103 provine din modelul AK 74 avand insa mici modificari. Tubul gazelor recuperatoare este la 90 de grade iar prinderile fata si spate ale mecanismelor deasemenea au fost modificate. In locul lemnului s-au folosit rasini sintetice, astfel usurand arma. Asadar aceasta arma cu o greutate redusa si cu un mecanism imbunatatit, avand o precizie si fiabilitate buna, reuseste sa ajunga din urma competitia armelor erei moderne.

Exteriorul replicii

Replica de airsoft fabricata de catre CYMA reuseste sa copieze destul de bine modelul original AK 103. Corpul replicii este din plastic ABS de calitate contribuind la o scaderea a greutatii. Teava externa cat si prinderile si mecanismele sunt fabricate din metal asigurand o rezistenta buna. Constructia replica modelul Tokyo Marui adica. Partea frontala si corpul replicii de airsoft sunt asamblate prin 4 suruburi. Acest model faciliteaza accesul la teava interna si camera de HopUp. Elemente cum ar fi teava exterioara, catarile si elementele de imbinare ale corpului sunt realizate din metal oferind astfel o resistenta sporita.

Interiorul replicii

Reglajul HopUp-ului este situal in interiorul portului ejector, acest reglaj este unul liniar si precis. Camera de HopUp este din plastic ABS fapt ce nu trebuie sa ingrijoreze, calitatea turnarii este foarte buna astfel neexistand probleme la alimentarea cu bile. Precizia si constanta replicii de airsoft sunt bune.

Gearboxul este versiune 3 cunoscuta ca fiind o versiune rezistenta. Bine inteles este contruit din metal deasemenea si rotile. Pistonul, capul pistonului si capul cilindru sunt din polycarbonat. Viteza bilei este undeva intre 110 si 115 metri pe secunda masurata cu bile de 0.20g. Se recomanda folosirea bilelor de 0.25g pentru performante optime.

Alimentarea

Jucaria vine in pachet cu un acumulator de 8.4V si 1200mAh ce se monteaza in pat prin desurubarea a 2 suruburi. Spatiul alocat bateriei nu este unul foarte mare dar se poate profita din plin de el prin folosirea unui acumulator LiPo nu mai mare de 7.4V si 2800mAh. Bateria maxima recomandata este de 9.6V deoarece prin folosirea unui acumulator mai mare se risca defectarea jucariei.

Mai multe informații
Hop-Up Reglabil
Mod tragere Semi / Auto
Versiune gearbox Version 3
Lungime 950 mm
Brands CYMA
Pachet Replica, Incarcator Hi-Cap, Baterie, Incarcator baterie, Curea, Vergea de curatat teava
Conector baterie Tamiya Mica
Garantie Replica 12 luni
Produse fara garantie Incarcator Hi-Cap, Baterie, Incarcator baterie, Curea, Vergea de curatat teava
Viteza 110 - 115 m/s
Platforma corp AK
Material corp ABS
Lungime teava Interna 455 mm
Diametru teava interna 6.08 mm
Baterie recomandata 9.6 V Ni-MH Mini
Materiale folosite ABS, Aluminiu, Metal, Otel, Plastic
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCyma AK103 CM.031
Rating-ul dumneavoastră
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?
Back to Top
Produse asociate
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!