Cyma Ak47 tactic CM.028C

în stoc
SKU
A7355
Rating:
80 % of 100
545,00  Lei

Pentru o buna functionare va recomandam sa achizitionati acumulator LiPo 7.4v si incarcator pentru acumulatori LiPo

Cyma CM.028C face parte din familia de replici AK, cunoscute de jucatorii de airsoft ca fiind una dintre cele mai bune solutii calitate/pret pentru incepatori, sau pentru cei cu un buget stramtorat. Modelul poate fi usor accesorizat datorita ulucului frontal dotat cu sine. Datorita patului retractabil replica poate fi usor reglata pentru a imbunatati manevrabilitatea si confortul. Mecanismele interne sunt de calitate, fiind fiabile in timp. Pachetul include cam tot ce este necesar pentru primul joc de airsoft.

Scurt istoric

Apare pe terenul de lupta in anul 1948, insa creare conceptului incepe in ultimul an din cel de-al doilea razboi mondial, aceasta arma inca din prima clipa si pana in prezent a reusit prin robustetea, fiabilitatea si simplitatea ei sa devina una din cele mai versatile arme ale secolului. Menita sa inglobeze cele mai bune aspecte ale celor mai renumite arme ale perioadei, este folosita si in ziua de azi cu succes fara interventii majore asupra sistemului de functionare. Producatorul CYMA reuseste sa inglobeze cele mai bune aspecte ale acestei arme in jucariile de airsoft.

Exteriorul replicii

Replica de fata este fabricata de Cyma iar modelul este CM.028C. Corpul replicii de airsoft,manerul,patul si ulucul sunt constuite din plastic ABS de calitate. Constructia replica modelul Tokyo Marui adica; partea frontala si corpul replicii de airsoft sunt asamblate prin 4 suruburi. Acest model faciliteaza accesul la teava interna si camera de HopUp. Elementele din metal sunt; teava externa, elementele de legatura ale replicii de airsoft, capacul superior, catarile si butonul mag-catch. Ulucul replicii este prevazut cu sine standard ce permit montarea dispozitivelor aditionale precum lanterne, lasere si alte accesorii. Patul replicii este de tip M4 si este reglabil cu 5 pozitii. Manerul frontal este rabatabil permitand modificarea prinderii in functie de necesitati. In pachetul replicii exista o curea de sustinere pe care nu o recomandam. Calitatea acestei curele este indoielnica si poate prezenta un pericol pentru integritatea replicii.

Interiorul replicii

Reglajul HopUp-ului este situat in interiorul portului ejector, acest reglaj este unul liniar si precis. Camera de HopUp este din plastic ABS fapt ce nu trebuie sa ingrijoreze, calitatea turnarii este foarte buna astfel neexistand probleme la alimentarea cu bile. Precizia si constanta replicii de airsoft sunt bune.

Gearboxul este versiune 3, cunoscuta ca fiind o versiune rezistenta. Bineinteles este contruit din metal, deasemenea si rotile. Pistonul, capul pistonului si capul cilindru sunt din polycarbonat. Viteza bilei este undeva intre 110 si 115 metri pe secunda masurata cu bile de 0.20g. Se recomanda folosirea bilelor de 0.25g pentru performante optime.

Alimentarea

Pentru a avea acces la compartimentul acumulatorului este necesar indepartarea capacului superior al corpului prin apasarea butonului din spate. Bateria maxima recomandata este de 9.6V deoarece prin folosirea unui acumulator mai mare exista riscul ca jucaria sa se defecteze. Pentru performante optime se recomanda utilizarea bilelor de calitate. Nu se recomanda reutilizarea bilelor sau utilizarea bilelor de slaba calitate deoarece replcia se poate defecta.

Mai multe informații
Hop-Up Reglabil
Mod tragere Semi / Auto
Versiune gearbox Version 3
Lungime 850 mm / 930 mm
Brands CYMA
Pachet Replica, Incarcator 600 bile
Conector baterie Tamiya Mica
Garantie Replica 12 luni
Produse fara garantie Incarcator 600 bile
Viteza 110 - 115 m/s
Platforma corp AK
Material corp ABS
Lungime teava Interna 455 mm
Diametru teava interna 6.08 mm
Baterie recomandata 9.6 V Ni-MH Mini Stick
Materiale folosite ABS, Metal
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCyma Ak47 tactic CM.028C
Rating-ul dumneavoastră
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?
Back to Top
Produse asociate
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!