GATE WARFET mosfet Power

Epuizat din stoc
SKU
A8464
273,00  Lei
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 150 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

WARFET este o unitate de control destinata replicilor de tip AEG menita sa "ascuta" simturile lor in cat mai multe categorii posibile. Protejarea contactului, franare activa, preangajarea programata a pistonului si controlul cadentei sunt doar cateva din functiile acestui dispozitiv.

Descriere

WARFET este o unitate de control avansata, destinata replicilor de tip AEG. Cu ajutorul sau putem proteja contactul replicii si acumulatorul, putem selecta unul din modurile semi, burst, auto. Indiferent de acumulatorul folosit, cadenta replicii poate fi usor ajustata in fuctie de preferinta. Aceasta unitatea de control este programabila cu ajutorul cardului de programare.

Conexiunea simpla:

Aici unitatea de control este conectata pur si simplu intre acumulator si conectorul replicii. Acest mod permite protejarea contactului si a acumulatorului.

Conexiunea avansata:

Pentru a realiza aceasta conexiune instalatia electrica a replicii trebuie refacuta complet. Functiile in acest mod permit o gama larga de setari si optiuni:

Pre-armare (Pre-cocking): Aceasta functie va permite incordarea sistematica a arcului, astfel incat la apasarea tragaciului timpul de raspuns sa fie foarte mic pana la focul propriu-zis.

Rafala (Burst): Aceasta functie de va permite sa actional un numar specific de bile la apasarea tragaciului. De la  bile la 5 bile. Un aspect important atunci cand utilizam incarcatoare low-cap sau mid-cap.

Multiple posibilitati de foc:

  • Safe + Semi + Auto
  • Safe + Semi + Burst
  • Safe + Burst + Auto

Controlul cadentei: aceasta functie ne va permite sa controlam cadenta replicii indiferent de tensiunea acumulatorului folosit.

Tragaci rapid: Aceasta functie ne va permite ca in momentul in care am scazut electronic cadenta replicii totusi primul foc sa fie la putere maxima. obtinand astfel un raspund al tragaciului instant.

Alarma pentru baterie consumata: atunci cand tensiunea din acumulator scade spre valoare minima, replica ne va atentia despre acest aspect prin vibrarea motorului.

Siguranta electronica: Dispozitivul este prevazut cu siguranta electronica la suprasarcina sau scurt-circuit. Atunci cand este detectata o anomalie in consumul de curent, unitatea de control va opri alimentarea replicii.

Franare activa: Aceasta functie ne va permite sa imbunatatim fiabilitatea replicii, pastrand arcul in pozitie extins si gearbox-ul relaxat

Acoperire cu strat anti coroziv: Acest strat ne va permite sa pastram in stare corecta de functionare unitatea de control chiar si atunci cand conditiile atmosferice sunt nefavorabile.

Self test: cu aceasta functie putem afla daca este vina unitatii de control atunci cand replica nu functioneaza corect.

In pachet exista:

  • Unitate de control WARFET
  • Kit instalare si utilizare

 

GATE WARFET poate functiona cu o mare varietate de tipuri de acumulatori NiMH, LiPo, LiFe, cu tensiuni intre 3.2V si 17V

ATENTIE:

Montarea acestui mosfet trebuie realizata de personal calificat deoarece exista riscul avarierii lui sau a componentelor replicii. Alimentarea incorecta a dispozitivului va rezulta in arderea lui. Airsoft6 acorda serviciul de garantie doar dispozitivelor montate in service-ul propriu !

.

Specificatii
Producator GATE
Greutate (Kg) 0.025000
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsGATE WARFET mosfet Power
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Reparati sau modificati replici de airsoft?

Da, am putea spune ca este specialitatea noastra si ne face placere sa reparam si sa modificam arme de airsoft in atelierul nostru propriu. Ne ocupam de o gama completa se servicii tehnice, incepand cu lucruri simple precum revizia si intretinerea periodica...

Ai gasit ceea ce cautai?
Back to Top
Am gasit alte produse care ti-ar placea!