Gaz Nimrod Light Performance Blue 500ml

în stoc
SKU
A0321
50,00 RON
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 200 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

Gaz special pentru airsoft marca Nimrod. Este un gaz ideal pentru replicile Tokyo Marui sau celor carora producatorul recomanda un gaz mai slab decat Green Gas.

Descriere

Nimrod Light Performance Blue este un gaz performant folosit cu replicile pentru airsoft fabricate din plastic sau care functioneaza cu gaz mai slab decat Green Gas. Acest gaz furnizeaza o putere ideala pentru a proteja replica. In compozitia acestui gaz se regasesc lubrifianti meniti sa asigure buna functionare a partilor mobile si a valvelor replicii. Nimrod Light Performance Blue este un gaz nepoluant si sigur, acest gaz nu contine CFC si nici HFC. El reprezinta alternativa 134a acolo unde producatorii il recomanda.

ATENTIE:

Produs extrem de inflamabil. A se folosi strict pentru airsoft. Acest flacon este sub presiune. A se proteja de razele soarelui si a nu se expune la temperaturi mai mari de 50'C. Nu perforati si nu aruncati in foc chiar si dupa terminare. Feriti de orice sursa de foc, scantei sau materiale incandescente. Folositi acesti gaz doar in spatii deschise sau in spatii bine ventilate. Feriti ochii si gura, nu inhalati acest gaz sub nici o forma. In caz contrar consultati de urgenta medicul.

Specificatii
Diametru 67 mm
Volum 500 ml
Inaltime 270 mm
Item Returns This item can be returned
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsGaz Nimrod Light Performance Blue 500ml
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Nu sunt intrebari
Please, mind that only logged in users can submit questions
Back to Top