iPower acumulator LiPo 7.4V 680mAh AEP

în stoc
SKU
A2857
60,00  Lei
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 150 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

Acumulator de tip LiPo ce este special destinat replicilor de tip AEP, adica pistoalelor electrice. Acumulatorul are  forma compacta alcatuit din 2 celule rezultand 7.4V ce au o capacitate de 680 mAh si descarcarea acumulatorului este de aproximativ 20C oferind replicii curentul necesar in majoritatea cazurilor.

Descriere

Acest acumulator iPower este de tip LiPo si este compus din 2 celule ce alcatuiesc un ansamblu compact. Are o tensiune de 7.4V si o capacitate de 680mAh. Acest tip de acumulator este special destinat replicilor de tip AEP prevazute cu alimentare de tip Micro Deans. Descarcarea acumulatorului de 20C permite o furnizare de curent suficienta necesitatea de curent a replicii.

Izolatiile acumulatorului sunt bine realizate iar cablurile si conectorii sunt de calitate.

ATENTIE:

  • Acumulatorii de tip Lithium ion Polymer (LiPo) pot fi extrem de periculosi.
  • Utilizatorul trebuie sa isi asigure toate masurile de precautie pentru: un eventual incendiu, vatamare corporala si avarierea bunurilor.
  • In caz de folosire necurespunzatoare, deteriorare sau defect de fabricatie, acumulatorii de tip LiPo pot produce explozii, foc, fum si risc de intoxicare.
  • Prin achizitionarea acestui tip de acumulatori utilizatorul isi asuma responsabiliatatea pentru eventualele riscuri asociate cu acumulatorii de tip LiPo.
  • Acumulatorii LiPo nu sunt jucarii astfel nu trebuiesc lasati la indemana copiilor deoarece pot reprezenta un real pericol pentru sanatatea lor.
  • Acumulatorii LiPo nu trebuiesc aruncati in foc, plasati in cuptor sau cuptor cu microunde deoarece acestia pot exploda.
Specificatii
Lungime 74 mm
Latime 18 mm
Garantie 90 zile
Conector baterie Deans Mica
Inaltime 13 mm
Tip baterie Li-Po
Rata de descarcare 20 C
Forma baterie Compact
Voltaj 7.4 V
Capacitate 600 mAh
Greutate (Kg) 0.100000
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsiPower acumulator LiPo 7.4V 680mAh AEP
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Cum incarc bateria lipo?
Acumulatorii LiPo se incarca cu incarcatoare speciale pentru acumulatori de tip LiPo ce detin functia de echilibrare a tensiunii din fiecare celula si oprire automata a incarcarii. Iti recomandam sa folosesti o punga speciala pentru incarcare si depozitare...
Ai gasit ceea ce cautai?
Back to Top
Produse asociate
Am gasit alte produse care ti-ar placea!