Pirate arms acumulator LiPo 7.4V 560mAh AEP

în stoc
SKU
A0093
85,00  Lei
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 150 lei si ai Transport Gratuit! Detalii
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

Acumulator de tip LiPo ce este special destinat replicilor de tip AEP, adica pistoalelor electrice. Acumulatorul are  forma compacta alcatuit din 2 celule rezultand 7.4V ce au o capacitate de 560 mAh si descarcarea acumulatorului este de aproximativ 20C oferind replicii curentul necesar in majoritatea cazurilor.

Descriere

Acest acumulator Pirate Arms este de tip LiPo si este compus din 2 celule ce alcatuiesc un ansamblu compact. Are o tensiune de 7.4V si o capacitate de 560mAh. Acest tip de acumulator este special destinat replicilor de tip AEP, adica pistoalelor electrice. Atentie, acest acumulator nu poate fi utilizat impreuna cu replicile de tip SMG, VZ Scorpion, MP7 si altele. Descarcarea acumulatorului de 20C permite o furnizare de curent suficienta necesitatea de curent a replicii.

Izolatiile acumulatorului sunt bine realizare iar cablurile si conectorii sunt de calitate.

ATENTIE:

  • Acumulatorii de tip Lithium ion Polymer (LiPo) pot fi extrem de periculosi.
  • Utilizatorul trebuie sa isi asigure toate masurile de precautie pentru: un eventual incendiu, vatamare corporala si avarierea bunurilor.
  • In caz de folosire necurespunzatoare, deteriorare sau defect de fabricatie, acumulatorii de tip LiPo pot produce explozii, foc, fum si risc de intoxicare.
  • Prin achizitionarea acestui tip de acumulatori utilizatorul isi asuma responsabiliatatea pentru eventualele riscuri asociate cu acumulatorii de tip LiPo.
  • Acumulatorii LiPo nu sunt jucarii astfel nu trebuiesc lasati la indemana copiilor deoarece pot reprezenta un real pericol pentru sanatatea lor.
  • Acumulatorii LiPo nu trebuiesc aruncati in foc, plasati in cuptor sau cuptor cu microunde deoarece acestia pot exploda.
Mai multe informații
BrandsPirate Arms
Lungime80 mm
Conector baterieAEP
Garantie30 zile
Capacitate500 mAh
Inaltime10 mm
Tip baterieLi-Po
Rata de descarcare20 C
Forma baterieCompact
Voltaj7.4 V
Latime16 mm
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPirate arms acumulator LiPo 7.4V 560mAh AEP
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Cum incarc bateria lipo?

Acumulatorii LiPo se incarca cu incarcatoare speciale pentru acumulatori de tip LiPo ce detin functia de echilibrare a tensiunii din fiecare celula si oprire automata a incarcarii. Iti recomandam sa folosesti o punga speciala pentru incarcare si depozitare...

E compatibila pentru replica MP7?

Acest acumulator este compatibil doar cu replicile de pistol. Replicile de SMG precum MP7, MP9, MAC11 sau Scorpion nu pot utiliza acest acumulator.

este compatibila la replica MP7 sau R4?

Nu, din pacate nu este compatibila.

Ai gasit ceea ce cautai?
Back to Top
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!