Prometheus camera hopup M4/M16 NEO

în stoc
SKU
A6370
Rating:
100 % of 100
263,00  Lei
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda de peste 150 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit!

Cea mai buna camera de hopup pentru platformele M4/M16 disponibila pe piata.

Descriere

Conform mitologiei, Prometeus a fost un zeu ce a creat, indragit si ajutat omenirea cu toata purerea lui. Prin actiunile sale a fost aspru pedepsit de catre Zeus, mai ales deoarece a daruit omenirii unul din luxurile zeitatilor, focul. Asemenea acestui mit, Prometheus este o companie ce indrageste sportul numit airsoft si il sustine prin fabricarea de componente de calitate superioara.

Una dintre cele mai bune camere de hopup disponibile pe piata. Fabricata de Prometheus, aceasta camera de hopup este atent prelucrata si finisata, astfel, alimentarea cu bile este cat se poate de lina. Siguranta de fixare a tevii este prevazuta cu fante suplimentare si cu un canal central, toate acestea contribuind la o fixare solida a tevii in camera. Buza de cuplare cu incarcatorul este prevazuta cu un inel de cauciuc pentru o mai buna fixare a incarcatorului.

In pachet sunt incluse atat siguranta pentru teava si inelul de centrare cat si parghia si melcul de reglaj al hop-up-ului. Pentru functionarea camerei mai sunt necesare urmatoarele: roata mare de reglaj, surubul de prindere a acesteia, roata intermediara dintre roata mare de reglaj si melcul de reglaj.

Mai multe informații
Brands Prometheus
Material Aluminiu
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPrometheus camera hopup M4/M16 NEO
Rating-ul dumneavoastră
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?
Back to Top
Produse asociate
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!