Taurus incarcator Taurus 24/7

în stoc
SKU
A6301
Rating:
80% of 100
111,00  Lei
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 150 lei si ai Transport Gratuit! Detalii
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

Acest incarcator este fabricat de Taurus si este conceput pentru pistolul Taurus 24/7 NBB CO2. Are o capacitate de 15 de bile. Capacitatea incarcatorului nu este mare dar cu o butelie de CO2 pot fi actionate pana la 100 de bile.

Descriere

Acest incarcator este destinat pistolului de airsoft Taurus 24/7 NBB pe baza de CO2. Incarcatorul depoziteaza o butelie de CO2 de 12g in interiorul corpului sau, asigurata cu un surub cu cap imbus. In pachet este inclus un imbus pentru montarea-demontarea buteliei de CO2. In incarcator pot fi inmagazinate 15 bile de 6mm iar cu o rezerva de CO2 pot fi actionate pana la 100 Bile. Pentru demontarea buteliei de CO2 in cazul in care inca exista presiune in butelie dar se doreste depozitarea incarcatorului, se desurubeaza incet surubul de fixare a buteliei de CO2.

ATENTIE:

Pentru buna functionare pe termen lung a incarcatoarelor se recomanda:

  • Inainte de montarea rezervei de CO2, garnitura ce asigura butelia de CO2 se va unge cu o camtitate mica de ulei siliconic.
  • Nu se lasa pe timpul nefolosintei rezerva de CO2 montata, deoarece presiunea interioara este foarte mare astfel garniturile se vor degrada.
  • Periodic se vor unge garnitura de fixare a buteliei de CO2 si valva de actionare, cu o cantitate mica de ulei siliconic.
  • Nu se depoziteaza bile in incarcator.
  • Canalul de depozitare a bilelor nu se unge cu ulei siliconic. Uleiul poate ajunge in camera de HopUp deregland traiectoria bilei.
  • Canalul de depozitare a bilelor se curata cu un servetel sau o carpa curata. Se pot folosi solutii pe baza de alcool.
Mai multe informații
MaterialMetal
Capacitate incarcator15 Bile
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTaurus incarcator Taurus 24/7
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Cum bag gaz in incarcator?

In primul rand asigura-te ca gazul folosit este compatibil cu arma pe care vrei sa o folosesti. Daca este prea tare se va strica iar daca este prea slab nu va functiona corect. Identifica incarcatorul si valva de incarcare a armei iar daca locul unde...

Ai gasit ceea ce cautai?
Back to Top
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!