Taurus PT92 CO2

Epuizat din stoc
SKU
A7803
Rating:
100 % of 100
485,00  Lei
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda de peste 150 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit!

Aceasta replica ce este comercializata de Cybergun si copiaza modelul Taurus PT99. Temperaturile scazute nu reprezinta un dezavantaj pentru aceasta replica deoarece functioneaza pe baza de CO2. Constructia sasiului din metal ofera replicii o greutate apropiata de cea a armei reale iar reculul rezultat si functia de auto impresioneaza chiar si cei mai sceptici utilziatori. Viteza tine cu jucatorii de airsoft, nu depaseste 105 m/s, putand fi utilizata in majoritatea jocurilor de airsoft.

Scurt istoric

Pistoalele Taurus sunt fabricate in Brazilia de catre compania Forjas Taurus SA. Primele modele copiau intocmai platforma Beretta M92 dar cu timpul au adus mici imbunatatiri in ceea ce priveste functionalitatea si fiabilitatea. Ce a atrat foarte mult publicul este pretul scazut fata de produsele originale Beretta si fiabilitatea buna. Un aspect clar diferit de platformele Beretta este siguranta ambidextra ce nu mai este amplasata in partea superioara a mansonului si este adusa mai jos in partea din spate a manerului.

Exteriorul replicii

Aceasta jucarie este comercializata de Cybergun si replica destul de bine arma adevarata. Cadrul este fabricat din metal iar preselele sunt realizate din plastic ABS. Siguranta amplasata in partea din spate a manerului foloseste si ca selector de tir. Aceasta replica este capabila sa actioneze atat semi cat si auto. In partea frontala exista o sina standard ce va permite o buna accesorizare. Capacul incarcatorului nu este intocmai cu originalul in schimb designul sau permite o mai buna manipulare in timpul reincarcarii.

Interiorul replicii

Mecanismele interne sunt realizate din metal si sunt gandite sa functioneze pe baza de CO2. Cireasa de pe tort o reprezinta functia de full auto. Jucaroa de fata este capabila sa goleasca toate bilele din incarcator cu o singura apasare a tragaciului. Suna mai intimidant decat pare la prima vedere. Replica este capabila sa actioneze bile cu o viteza de 100-105 metri pe secunda, masurata cu bile de 0.20g. Camera de hopup permite reglajul nivelului de hopup astfel replica beneficiind de o raza de actiune buna.

Alimentare

Replica functioneaza cu butelii de CO2 de 12g ce sunt inmagazinate in interiorul incarcatorului. O butelie de CO2 este capabila sa actioneze tot incarcatorul iar la sfarsit sa blocheze mansonul. Deoarece functioneaza cu CO2, replica poate fi exploatata si atunci cand temperatura mediului ambiant este scazuta. Atentie, nu foarte scazuta. Va recomandam sa utilizati doar bile de calitate superioara si sa nu reutilizati bilele deoarece replica se poate defecta.

Mai multe informații
Brands CyberGun
Tip gaz CO2
Hop-Up Reglabil
Mod tragere Semi / Auto
Recul Cu recul
Pachet Replica, Incarcator 27 bile CO2
Produse fara garantie Incarcator 27 bile CO2
Material corp Metal
Capacitate incarcator 27 Bile
Viteza 90 - 95 m/s
Garantie Replica 6 luni
Materiale folosite ABS, Metal
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTaurus PT92 CO2
Rating-ul dumneavoastră
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?
Back to Top
Produse asociate
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!