Theta Optics red dot MRO 1x25 Negru

Epuizat din stoc
SKU
A2871
310,00 RON
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 200 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

Dispozitiv optic marca Theta Optics model MRO Kit. Este usor, fiind fabricat aluminiu iar lentilele protectoare sunt din sticla. Pentru a functiona utilizeaza o baterie de 3V CR2032 iar intensitatea si culoarea punctului luminos proiectat este reglabil. In pachet exista 2 prineri, una joasa si una inalta, ambele se pot monta pe sine Picatinny 20-22mm.

Descriere

Acest dispozitiv fabricat de Theta Optics permite o ochire mai usoara in momentul utilizarii replicilor de airsoft. Este fabricat din aluminiu, reducand greutatea dar pastrand rezistenta. Se poate monta pe sine standard de tip Picatinny si se fixeaza cu ajutorul unui sistem rapid cu asigurare. In partea lateral dreapta si in partea superioara exista suruburi de reglaj protejate cu capace menite pentru reglajul dispozitivului.

Pentru alimentare este utilizata o baterie de tip CR2032 inmagazinata in interiorul comutatorului pentru ON/ OFF si intensitate, amplasat in partea superioara a dispozitivului. Punctul luminos este de culoare Rosie de mai multe de intensitati.

In pachet exista o prindere joasa ce se fixeaza cu suruburi imbus dar si o prindere inalta ce se poate fixa cu un sistem usor de actionat cu mana libera.

Specificatii
Producator Theta Optics
Zoom 1x
Culoare punct Rosu
Item Returns This item can be returned
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTheta Optics red dot MRO 1x25 Negru
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Nu sunt intrebari
Please, mind that only logged in users can submit questions
Back to Top