Umarex COP SK CO2

în stoc
SKU
A0114
265,00 RON
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 200 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

Pistol de airsoft cu functionare pe baza de CO2 model COP SK si fabricat de Umarex. Acest pistol este fara recul, NBB si nu este recomandat jocului de airsoft. Eficienta CO2-ului este foarte buna. O rezerva de CO2 poate actiona pana la 50 de bile.

Scurt istoric

Seria Ruger P fabricata de Sturm, Ruger & Company este o linie de pistoale semi-automate produsa din 1985 pana in 2013 fiind inlocuita cu seria SR. Pistoale din seria P au fost concepute pentru fortele armate, fortele de ordine si civili. Modele se bazeaza ca si mecanism de functionare in mare parte pe pistolul model m1911 conceput de Browning. 

Descriere

Replica de airsoft prezentata copiaza pistolul original ca aspect extern. Diferenta majora o reprezinta modul de functionare fara recul NBB (Non Blow Back). Acest principiu este simplu. Odata cu apasarea tragaciului o bila din incarcator este alimentata pe teava iar percutorul este armat si declansat. Astfel cursa tragaciului este ceva mai lunga decat in cazul pistoalelor cu recul iar presiunea necesara apasarii lui este mai mare.

Exteriorul replicii

Partea superioara a replicii (slide-ul) si partea inferioara sunt fabricate din plastic ABS de calitate. Greutatea lui relativ mica si bine distribuita contribuind la manevrabilitate. Butonul de operare Mag catch este amplasat conform pistolului adevarat, iar butonul de siguranta in partea dreapta deasupra tragaciului. Celelalte butoate in shimb sunt strict ornamentale. In partea frontala exista o sina de 22mm standard pe care se pot monta o gramada de accesorii precum lasere, lanterne sau alte dispozitive cu prindere pe sina standard. Catarile replicii de airsoft sunt fixe dar orientate drept, putand fi folosite pentru tintire.

Interiorul replicii

Mecanismul de actionare este extrem de simplu si practic. Astfel fiabilitatea lui este foarte buna. Sunt utilizate componente metalice de calitate fiind astfel rezistente la uzura. Replica de airsoft nu este prevazuta cu sistem de ridicare a bilei, HopUp dar datorita vitezei relativ mari de 135-140 m/s cu bile de 0.20g, bila are o traiectorie dreapta pe o distanta suficient de mare.

Alimentare

Replica functioneaza cu capsule de CO2 de 12g ce este inmagazinata in interiorul manerului. Incarcatorul replicii se actioneaza separat de compartimentul CO2-ului. Va recomandam sa utilizati bile de calitate superioara si sa nu reutilizati bilele. In caz contrat replica se poate defecta.

Atentie: se recomanda inainte de montarea unei noi rezerve de CO2 a se pulveriza o cantitate mica de ulei siliconic pe suprafata garniturii de contact. nu se recomanda inmagazinarea rezervei de CO2 in replica de airsoft, dupa fiecare folosinta chiar daca rezerva nu este terminata trebuie indepartata pentru protejarea garniturilor.

Specificatii
ProducatorUMAREX
Tip gazCO2 12g
Mod tragereSemi
Hop-UpFix
PachetReplica, Incarcator 15 bile
Garantiereplica 6 luni
Viteza135 - 140 m/s
Capacitate incarcator15 Bile
Material corpABS
Materiale folositeMetal, ABS
PropulsieCO2
Produse fara garantieIncarcator 15 bile
ReculFara recul
Item ReturnsThis item can be returned
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsUmarex COP SK CO2
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Nu sunt intrebari
Please, mind that only logged in users can submit questions
Back to Top